Επιστροφή

ΔΤ 2310, 29/10/2010, 10:10, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 00:40 σήμερα, σε θερμοκήπιο, στις εργατικές κατοικίες Χρυσούπολης, του Νομού Καβάλας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο θερμοκήπιο, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, η Υπηρεσία μας δέχτηκε για άντληση υδάτων, από υπόγεια κατοικιών, επιχειρήσεων και κοπές δένδρων, αναλυτικά τις παρακάτω κλήσεις:

• Στο Νομό Αττικής, 25 κλήσεις για κοπές δέντρων. Δεκαπέντε συνεργεία έκαναν ενέργεια σε 20 περιπτώσεις .

• Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 70 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων. Δεκαοκτώ συνεργεία έκαναν ενέργεια σε 62 περιπτώσεις.

• Στο Νομό Θεσσαλονίκης, 50 κλήσεις για αντλήσεις, κοπές δέντρων και διασώσεις. Τα δώδεκα συνεργεία τα οποία συστάθηκαν, πραγματοποίησαν 20 αντλήσεις υδάτων, οκτώ κοπές δέντρων και επτά απεγκλωβισμούς ατόμων από ταράτσες κατοικιών και αυτοκίνητα.

• Στο Νομό Χαλκιδικής, 100 κλήσεις για αντλήσεις, επενέβησαν έξι συνεργεία, τα οποία έκαναν ενέργεια σε 68 περιπτώσεις εξ αυτών.