Επιστροφή

ΔΤ 2324, 09/12/2010, 14:30, Εκδηλώσεις

Σύσκεψη για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2010.
 
Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή και του Υφυπουργού κ. Μανώλη Όθωνα πραγματοποιήθηκε σήμερα, σύσκεψη για τον απολογισμό της Αντιπυρικής Περιόδου 2010, στις εγκαταστάσεις του 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι.
 
Στη σύσκεψη, εκτός από τη Φυσική Ηγεσία του Π.Σ., συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός, οι Γενικοί Επιθεωρητές Π.Υ. Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Αττικής, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ., ο Διευθυντής της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π.Σ., οι Προϊστάμενοι Α΄ και Β΄ Κλάδου του Α.Π.Σ., οι Διοικητές των Π.Υ. Αθηνών, Πειραιά, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, του 199-ΣΕΚΥΠΣ, της 1ης ΕΜΑΚ, Τμηματάρχες και Δ/ντες Δ/νσεων του Α.Π.Σ., καθώς και εκπρόσωποι Υπουργείων, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εθελοντικών ομάδων, Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση.
 
Μετά την ομιλία του κ. Παπουτσή και του κ. Όθωνα, τα αποτελέσματα της αντιπυρικής περιόδου του 2010, παρουσίασε ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης. Τοποθετήσεις έκαναν επίσης ο Γ.Γ.Π.Π. κ. Μπούφης και ο κ. Σγουρός. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης του απολογισμού, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων, για την αποτίμηση του πυροσβεστικού έργου κατά το έτος 2010, ενώ διατυπώθηκαν και προτάσεις για την οργάνωση της επόμενης αντιπυρικής περιόδου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.
Χρησιμοποιώντας το fireservice.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.