Επιστροφή

ΔΤ 2325, 10/12/2010, 10:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε ο Ν. Ε. 44 ετών και τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν ο Μ. Γ. 30 ετών και ο Κ. Π. 22 ετών, εξαιτίας εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας του Ο.Σ.Ε. που εκτελούσε το δρομολόγιο  Άργους – Τρίπολης, χθες και περί ώρα 21:55, στη θέση Ανδρίτσα στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Στην επιχείρηση ανάσυρσης  και απεγκλωβισμού των ατόμων, συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα.     

    

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:28 χθες, σε ισόγειο κατάστημα στη Λεωφόρο Αθηνών 11-13, στο Μεταξουργείο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην επιχείρηση. Στο έργο της κατάσβεσης, συμμετείχαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση  διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:30 σήμερα, σε μονοκατοικία στη Λευκίμμη Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.