Επιστροφή

ΔΤ 2353, 01/02/2011, 08:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:35 χθες, σε αποθήκη οικοδομικών υλικών, στην περιοχή Μπολάτι, της κοινότητας Δαλαμανάρας, του Δήμου Άργους, στο Νομό Αργολίδας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην αποθήκη ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.
 
Νεκρή εντοπίστηκε η Ζ.Α., ετών 95, από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε μονοκατοικία, στις 09:40 χθες, στην κοινότητα Χλωματινών, του Δήμου Κέρκυρας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία ενώ στο συμβάν συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:37 χθες, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Άτλαντος 23, στο Παλαιό Φάληρο, στο Νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο του διαμερίσματος. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 19 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:32 χθες, σε Ι.Χ. λεωφορείο, στη Λεωφόρο Κηφισίας 295, στην Κηφισιά. Από την πυρκαγιά υπέστη υλικές ζημιές το λεωφορείο ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:45 σήμερα, σε αποθήκη βιοτεχνίας πήλινων ειδών, στην κοινότητα Μπακέικων, του Νομού Κιλκίς. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης ενώ στο συμβάν συμμετείχαν τέσσερεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.
 
Για τα συμβάντα διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.