Επιστροφή

ΔΤ 2357, 05/02/2011, 09:00, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:39 χθες σε διώροφη οικία, στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αρτέμιδα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο χώρο της οικίας, ενώ στο κέντρο υγείας μεταφέρθηκε, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου, ο Κ.Ι 70 ετών με εγκαύματα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:26 χθες σε ψησταριά, στην οδό Πειραιώς 209 στον Ταύρο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της επιχείρησης, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η J.P. Αλβανικής υπηκοότητας με αναπνευστικά προβλήματα. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας, αλλοδαπός αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς, σε δωμάτιο παγοποιείου, στις 00:01 σήμερα, στην οδό Πάρου, στην περιοχή Λιαννή Άμμος Χαλκίδας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο παγοποιείο, ενώ στο συμβάν συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για τα συμβάντα διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.