Επιστροφή

ΔΤ 2392, 02/04/2011, 09:30, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:05 χθες, σε εστιατόριο, στην Τοπική Κοινότητα Βλαχέρνας, στην Άρτα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο χώρο της επιχείρησης, ενώ στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε, η Χ.Ε. με αναπνευστικά προβλήματα. Στην κατάσβεση συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:50 χθες, σε υπόγειο διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Πολυζωϊδου 1 και Λομβάρδου, στην περιοχή Γκύζη Αττικής. Στην οικία είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά, ενώ ο Σ.Κ. 52 ετών, μεταφέρθηκε με εγκαύματα πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου, στο Νοσοκομείο. Στο συμβάν έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:05 σήμερα, σε πυλωτή τετραώροφης κατοικίας, στην οδό Κεσάνης 4, στη Θεσσαλονίκη. Από την πυρκαγιά κάηκαν ολοσχερώς δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο Ι.Χ.Ε., στην πρόσοψη της οικίας και σε μπαλκόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:09 σήμερα, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Πολυφήμου 28 και Ανακρέοντος, στου Ζωγράφου Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στην οικία, ενώ μεταφέρθηκε με εγκαύματα ο Ν.Κ., ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, στο νοσοκομείο. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.