Επιστροφή

ΔΤ 2535, 23/12/2011, 09:30, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:55 χθες, σε αγροτική αποθήκη, στην περιοχή Παναγίτσα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, στο Νομό Φθιώτιδας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και στα προϊόντα εντός του αποθηκευτικού χώρου, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος τρείς πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:05 χθες, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην Τ.Κ. Κοπάνου, του Δήμου Νάουσας, στο Νομό Ημαθίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων της 22ας Δεκεμβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης, σημειώθηκε καραμπόλα πέντε οχημάτων με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία επί της Εγνατίας Οδού, στο 33ο χλμ. Κοζάνης-Γρεβενών. Η Υπηρεσία μας με 28 άτομα και 14 οχήματα, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, πραγματοποίησε απεγκλωβισμούς περίπου 800 ατόμων και μεταφορά των απεγκλωβισμένων σε ασφαλή σημεία.