Επιστροφή

ΔΤ 2542, 03/01/2012, 11:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:44 χθες, σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας, στην Τ.Κ. Θεολόγου, του Δήμου Θάσου, στο Νομό Καβάλας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:20 χθες, σε διώροφη κατοικία, στην Τ.Κ. Κουφόπουλου, του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστενών, στο Νομό Ηλείας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην κατοικία, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:10 σήμερα, σε διώροφη κατοικία, στην Τ.Κ. Περαίας, του Δήμου Έδεσσας, στο Νομό Πέλλας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:00 σήμερα, σε επιχείρηση χρωμάτων και διαλυτικών ουσιών, στην περιοχή Τρία Γεφύρια, στην Κέρκυρα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον μηχανολογικό εξοπλισμό και στο εμπόρευμα της επιχείρησης. Στο συμβάν έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.