Επιστροφή

ΔΤ 2551, 19/01/2012, 08:30, Συμβάντα

 

Νεκρός εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ο Ν.Σ., 25 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στις 08:25 χθες, στη οδό Δημοκρίτου 47, στο Μενίδι Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:35 χθες, σε εργαστήριο επίπλων, στην Τ.Κ. Λούρου, στο 25ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων, στο Νομό Πρέβεζας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό, το εμπόρευμα και τις κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα.

Νεκρός εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ο Ι.Α., 85 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στις 17:05 χθες, στην οδό Βασικύρου 17, στη Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν έλαβαν μέρος εννιά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:50 χθες, σε διπλοκατοικία, στην Τ.Κ. Δάφνης του Δήμου Καλαβρύτων, στο Νομό Αχαΐας. Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα στα κάτω άκρα η Κ.Β., 82 ετών και μεταφέρθηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου στο Νοσοκομείο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.