Επιστροφή

ΔΤ 2556a, 26/01/2012, 12:40, Ανακοινώσεις

                                               

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος, συνδιοργανώνουν Τελετή Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων και Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στις 18:30, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ειδική τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων σε επιφανείς Έλληνες που στάθηκαν έμπρακτα αρωγοί των προσπαθειών των Σωμάτων Ασφαλείας στην εκτέλεση της αποστολής τους.

Ταυτόχρονα, με την εκδήλωση αυτή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και η φυσική ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας θέλουν να τιμήσουν όλο το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με συνέπεια για την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων καθώς και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος θα συμπράξουν παρουσιάζοντας μουσικά έργα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ομάδα Ελληνικού Λαϊκού Χορού Δήμου Καλλιθέας με την ορχήστρα, τη χορωδία και το χορευτικό συγκρότημά της.