Επιστροφή

ΔΤ 2575, 21/02/2012, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:10 χθες, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 7, στο Δήμο Παλλήνης Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα στα άκρα ο Δ.Π. 45 ετών, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:35 χθες, σε δύο μεζονέτες, στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντίκης Σερρών. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις οικίες, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:30 χθες, σε δύο διπλοκατοικίες, στην Τ.Κ. Στρατονίου του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις οικίες, ενώ υπέστη εγκαύματα άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πρίν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου. Στο συμβάν συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Νεκρός εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ο Τ.Κ. 50 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στις 04:35 σήμερα, στην οδό Αναπαύσεως άνευ αριθμού, στο Δήμο Αυλώνα του Νομού Βοιωτίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.