Επιστροφή

ΔΤ 2577, 23/02/2012, 08:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:50 χθες, σε μονοκατοικία, στον οικισμό Λεύκης του Δήμου Καβάλας, στο Νομό Καβάλας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:30 χθες, σε διπλοκατοικία, στην Τ.Κ. Βελίκα του Δήμου Αγιάς, του Νομού Λαρίσης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο οίκημα, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:35 σήμερα, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Νικολάου Σκουφά, στο Νομό Άρτας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρηση. Στο συμβάν συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:00 σήμερα, σε αρτοποιείο, στην οδό Υπαπαντής 35 του Δήμου Καλαμάτας, στο Νομό Μεσσηνίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρηση ενώ στο συμβάν συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.
 
Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.