Επιστροφή

ΔΤ 262, 18/11/2001, 11:00, Συμβάντα

Οπαδοί επιτέθηκαν χθες το απόγευμα, με μολότοφ και πέτρες, σε διερχόμενο συρμό στον Σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο Φάληρο, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά, η οποία κατεσβέσθει αμέσως. Ελαφρά τραυματίστηκαν 5 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 7 οχήματα με 22 άτομα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, χθες το απόγευμα στις 17:00, σε αποθήκη υφασμάτων στο 8ο χλμ της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας(περιοχή Τιτάν). Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές 20 εκατομμυρίων δρχ περίπου, αφού κατεστράφησαν ολοσχερώς 30 τόνοι από τόπια υφάσματος περίπου. Η Υπηρεσία μας επενέβη με 7 οχήματα και 14 άτομα, θέτοντας γρήγορα υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.
Τροχαίο ατύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο αγνώστων στοιχείων, σημειώθηκε χθες στις 03:40 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην περιοχή του Ελληνικού. Στο όχημα επέβαιναν 3 άτομα, εκ των οποίων ο συνοδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας. Η αιτία του δυστυχήματος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήταν η υπερβολική ταχύτητα. Στο συμβάν έσπευσαν 4 οχήματα της Υπηρεσίας μας με 13 πυροσβέστες.
Έρευνες ξεκίνησαν, σήμερα το πρωί, για τη ανεύρεση της Τζίφου Ελευθερίας ετών 54, η οποία εξαφανίστηκε, χθές το βράδυ, από το Δρομοκαίτειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Οι έρευνες διεξάγονται στην περιοχή γύρω από το Νοσοκομείο με ένα όχημα της Υπηρεσίας μας και με τη βοήθεια ενός ανιχνευτικού σκύλου και του συνοδού του.