Επιστροφή

ΔΤ 278, 02/12/2001, 11:30, Συμβάντα

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου Τσούρα Δημητρίου, (Αλβανού Υπηκόου) κατοίκου του χωρίου Πύλης, στα Δερβενοχώρια. Σημειώνεται, ότι ο νεαρός Αλβανός είχε μεταβεί με το ποδήλατο του, να παρακολουθήσει αγώνα ράλι αυτοκινήτου κοντά στο χωριό Στεφάνη και έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του. Για τον εντοπισμό του νεαρού, λαμβάνουν μέρος πέντε πυροσβέστες από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία και τετραμελής ομάδα της Ε.Μ.Α.Κ. με ανιχνευτικό σκύλο.

Τραγικό δυστύχημα συνέβη χθες και περί Ω/ 23:13, στο 18ο χλμ. της οδού Λιβαδειάς-Θήβας, όταν το υπ' αρίθμ. ΥΗΧ-9270 Ι.Χ.Ε αυτ/το, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΥΒΥ-4766 Ι.Χ.Ε. αυτ/το, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο οδηγός του δευτέρου οχήματος Νταβερτζάνης Παναγιώτης του Αναστασίου 43 ετών και να τραυματιστούν οι Μπουζίκας Αριστείδης του Κωνσταντίνου 37 ετών και Κολομπούρου Βασιλική του Χρήστου 32 ετών. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πήραν μέρος από την έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, από την Π.Υ. Λιβαδειάς.

Oι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι δυνατοί άνεμοι που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας, στο Λεκανοπέδιο Αττικής, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγειες κατοικίες και καταστήματα και να πέσουν δέντρα στην περιοχή κυρίως των Βορείων Προαστείων. Μέχρι στιγμής, το Συντονιστικό Κέντρο έχει δεχτεί περί τις 20 κλήσεις, ωστόσο από αυτές χρειάστηκε να γίνει ενέργεια μόνο στις 15 και συγκεκριμένα 3 αντλήσεις υδάτων και 12 κοπές δέντρων