Επιστροφή

ΔΤ 291, 15/12/2001, 00:05, Συμβάντα

Τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες βρήκε ο Παμπόρης Λάζαρος του Αλεξάνδρου, 51 ετών, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06:30 χθες, στην οικία όπου διέμενε στο Δ.Δ. Χρυσού, του Δήμου Εμ. Παπά, Νομού Σερρών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ένα όχημα με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι αφού περιόρισαν την πυρκαγιά, εντόπισαν απανθρακωμένο στην κρεβατοκάμαρα και πάνω σε στρώμα τον άτυχο άνδρα. Η σωρός του μεταφέρθηκε στον ιατροδικαστή Σερρών, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.
Σταμάτησαν οι έρευνες στην αγροτική περιοχή Αχλαδοχωρίου (θέση Πλατανιά) νομού Πέλλας για την ανεύρεση αγνοούμενου, αφού οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες. Στις έρευνες συμμετείχαν: τρεις πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών και δύο πυροσβέστες της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. με έναν διασωστικό σκύλο.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:00 χθες στο υπ' αρίθμ. ΥΗΜ 5203 Ι.Χ.Ε. μάρκας B.M.W. και ιδιοκτησίας της Παπαδημητρίου Κωνσταντίνας, στην οδό Τσιμισκή 18 στα Εξάρχεια. Η πυρκαγιά οφειλόταν σε εμπρησμό από αυτοσχέδια βόμβα (μολότοφ). Για την αντιμετώπιση του συμβάντος, επενέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με 7μελές πλήρωμα, ενώ για τα πλήρη αίτια, διενεργείτε προανάκριση από την Υπηρεσία μας.