Επιστροφή

ΔΤ 309, 02/01/2002, 08:20, Συμβάντα

Στις φλόγες τυλίχτηκε στις 00:37 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η Καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, που βρίσκεται στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα, και επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, απειλώντας να καταστρέψει μέρος του ναού. Η υπηρεσία μας κινήθηκε άμεσα και κατέσβεσε την πυρκαγιά, με πέντε οχήματα και 14 Πυροσβέστες.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 00:53 σήμερα, σε χώρο φύλαξης μεταφορικών μέσων θαλάσσης, ιδιοκτησίας Στέλιου Πουσναρά, στην Λεωφόρο Βάρης πλησίον της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στο Κορωπί. Για την κατάσβεσή της, έσπευσαν στην περιοχή επτά πυροσβεστικά οχήματα, με πλήρωμα 15 Πυροσβεστών, που κατάφεραν σύντομα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Οι ζημίες περιορίστηκαν σε 18 μικρά σκάφη τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.

Πυρκαγιά ξέσπασε επίσης στις 03:30 σήμερα, σε ισόγεια κατοικία τριώροφης οικοδομής, στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου 10 στην Πετρούπολη, από άγνωστη αιτία. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα της Υπηρεσίας μας με εννέα Πυροσβέστες, οι οποίοι προέβησαν στην κατάσβεση της. Ο ιδιοκτήτης Κωνσταντόπουλος Γεώργιος ετών 65, μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο.

Για τα αίτια όλων των παραπάνω πυρκαγιών, διενεργούνται προανακρίσεις από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.