Επιστροφή

ΔΤ 310, 03/01/2002, 10:15, Συμβάντα

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες, για τον εντοπισμό του 40χρονου κυνηγού Μητσιάνη Αριστοτέλη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες το μεσημέρι στην παραποτάμια περιοχή του Αλιάκμονα. Ο άτυχος κυνηγός βρέθηκε τελικά πνιγμένος στις 04:30 το πρωί, στη θέση Βοτανιού-Αμμουδάρας και προφανώς είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Αλιάκμονα. Στις έρευνες για την ανεύρεση του 40χρονου, συμμετείχαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς επίσης και δύο δύτες από την 2η Ε.Μ.Α.Κ. με μια σωστική λέμβο.

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε στην 01:30 σήμερα στη Νέα Κίο Αργολίδας, όταν το ΑΡΕ-7758 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε ποτάμι, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο (πνιγμό) οι: Παπααρτεμίου Εμμανουήλ ετών 48 και η Καταγά Σοφία ετών 41 Στην επιχείρηση ανάσυρσης των θυμάτων, έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες, με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:20 σε αποθηκευτικό χώρο εκκοκκιστηρίου βάμβακος στο Ερμήτσι Καρδίτσας. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος, έσπευσαν στην περιοχή 13 πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 30 πυροσβεστών, που κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά στις 05:30 σήμερα, αποτρέποντας την επέκτασή της σε παρακείμενους χώρους.