Επιστροφή

ΔΤ 319a, 12/01/2002, 23:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:28 χθες, από άγνωστη αιτία, σε υπόγειο διαμέρισμα 3όροφης οικίας, στο Δ/Δ Φιλοτής, στη Νήσο Νάξο. Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι προέβησαν στην κατάσβεσή της, αποτρέποντας την επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενα κτίρια. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την τοπική Υπηρεσία.

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Εμμανουήλ Λουπασάκη του Γεωργίου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την 10/1/2002, στο Μουρί Βρυσσών του Νομού Χανίων. Σήμερα και περί Ω/15:00 βρέθηκε σε κανάλι, πνιγμένος, στην περιοχή Καβρός, κοντά στο Μουρί Βρυσσών. Στις έρευνες συμμετείχαν ένα πυροσβεστικό ερπυστριοφόρο όχημα με τρεις Πυροσβέστες και ένας ειδικός ανιχνευτικός σκύλος από την 1η Ε.Μ.Α.Κ. με δύο συνοδούς.

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπλέτσα Αθανασίου, 87 ετών, ο οποίος αγνοείται από την 11-1-2002, στο Δ/Δ Λυγαριάς, του Δήμου Γόνφων, Νομού Τρικάλων. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και έσπευσε στην περιοχή προς ανεύρεσή του με δύο οχήματα και επτά πυροσβέστες. Οι έρευνες εντοπισμού του θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας (μετά από διακοπή κατά την διάρκεια της νύχτας), από την Π.Υ. Τρικάλων.