Επιστροφή

ΔΤ 320a, 13/01/2002, 23:45, Συμβάντα

Θανάσιμα τραυματισμένος ανασύρθηκε ο Αλβανός υπήκοος Eldison Demay του Akif, ετών 17, σήμερα το πρωί και περί Ω:11:40. Το ατύχημα συνέβη σε αγροτική περιοχή του Δ.Δ. Μυρσίνας του Νομού Γρεβενών, στον προαύλιο χώρο της ιδιωτικής επιχείρησης του Ντάγκα Γεωργίου, όπου ο άτυχος νέος καταπλακώθηκε από ανυψωτικό μηχάνημα (κλαρκ). Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν, δυστυχώς νεκρό, τον νεαρό Αλβανό.

Αγνοείται από τις 11:30 της 13-1-2001, ο Συνοδάκης Ευάγγελος του Αργυρίου ετών 68, κάτοικος Μύτικα Χαλκίδας Ευβοίας. Για τον εντοπισμό του, διεξάγεται έρευνα στην περιοχή Βλυχός Αμαρύνθου Ευβοίας από δύο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις Πυροσβέστες. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο με τη συμμετοχή άλλων δυο πυροσβεστών της Ε.Μ.Α.Κ. και ενός διασωστικού σκύλου.

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπλέτσα Αθανάσιου, 87 ετών, ο οποίος αγνοείται από την 11-1-2002, στο Δ/Δ Λυγαριάς, του Δήμου Γόνφων, Νομού Τρικάλων. Δυστυχώς οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν να εντοπιστεί ο ηλικιωμένος στην γύρω περιοχή απέβησαν άκαρπες. Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες, από την Π.Υ. Τρικάλων. Η επιχείρηση ανεύρεσής του θα συνεχιστεί και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα, ιδιοκτησίας Ψύχα Μάριου στην οδό Αριστοτέλους 160Α , στο κέντρο της Αθήνας, στις 16:05 σήμερα. Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν αμέσως πέντε οχήματα με πλήρωμα 15 ατόμων κι έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασής της σε παρακείμενα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Προληπτικά εκκενώθηκε η πολυκατοικία αφού είχε κατακλυσθεί από πυκνούς καπνούς. Για τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.