Επιστροφή

ΔΤ 325, 18/01/2002, 08:30, Συμβάντα

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χθες το απόγευμα η Πεταλά Μαρία υπάλληλος των Ταμείων Εθνικής οδοποιίας. Η απελπισμένη γυναίκα είχε ανέβει στον 3ο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Βυτίνας 12-14 στη Νέα Φιλαδέλφεια και απειλούσε να πέσει εάν δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματα της. Η υπηρεσία μας κλήθηκε στις 18:05 και έσπευσε στο τόπο του συμβάντος με τρία οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα με πλήρωμα είκοσι ατόμων. Οι άντρες της υπηρεσίας μας έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες  τοποθετώντας  στο ισόγειο του κτιρίου το ειδικό διασωστικό στρώμα για την αποφυγή του μοιραίου, αλλά ευτυχώς η συνδρομή μας δεν ήταν απαραίτητη γιατί  απετράπη η απόπειρα της αυτοκτονίας  πείθοντας τη νεαρή γυναίκα να κατέβει από το σημείο  του κτιρίου που ευρίσκετο.

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για την για την ανεύρεση του Συνοδάκη Ευαγγέλου του Αργυρίου, 68 ετών, ο οποίος αγνοείται από τις 13-01-2002 στην περιοχή «Βλυχός» Αμαρύνθου Ν. Ευβοίας. Στις έρευνες έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες, καθώς και δύναμη 2 ατόμων της 1ης Ε.Μ.Α.Κ με ένα όχημα και δύο διασωστικούς σκύλους. Οι έρευνες θα συνεχιστούν από την ΕΛ.ΑΣ. και στρέφονται στην κατοικημένη περιοχή της πόλης της Ερέτριας.

Θανάσιμα τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο Αλβανός υπήκοος Λιάκος Δημήτριος του Ευαγγέλου και της Λαμπρινής, ετών 59, από το υπ’αριθμ. ΝΕ 5125 Ε.Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε χθες το βραδυ στις 20:10. Το ατύχημα συνέβη στο 16ο χλμ Ε.Ο. Φιλιππιάδας Ιωαννίνων, όταν το όχημα εξετράπει της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν, δυστυχώς νεκρό, τον άτυχο άνδρα.

 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 01:25 σήμερα, σε Αρτοποιείο ιδιοκτησίας Δαμιανάκη Α.Ε.Β.Ε, στην οδό Αγγέλου Τερζάκη στο Ηράκλειο Κρήτης. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα επτά ανδρών, που κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά στις 02:50, από,τρέποντας την επεκτασή της σε παρακείμενα κτίρια. Το σύνολο των ζημιών ανέρχεται περίπου στα 29.347 EURO, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.