Επιστροφή

ΔΤ 329, 23/01/2002, 08:20, Συμβάντα

Σώος βρέθηκε τελικά, ο κτηνοτρόφος Λαμπράκης Γεώργιος, 72 ετών, ο οποίος αγνοείτο από τις 21-01-2002, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαντινείας του Νομού Αρκαδίας. Ο ηλικιωμένος άνδρας, είχε χάσει τον προσανατολισμό του και διανυκτέρευσε σε απομακρυσμένη πρόχειρη κατοικία όπου και βρέθηκε από τους πέντε Πυροσβέστες που ερευνούσαν την περιοχή με ένα πυροσβεστικό όχημα.


Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθές το πρωί, στις 07:20 σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Κυδαντιδών 10 στα Άνω Πετράλωνα. Ο ιδιοκτήτης Μακρίδης Ευάγγελος, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τα έπιπλα και χρησιμοποιώντας σπίρτα και αναπτήρα, έβαλε φωτιά. Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες, που έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο στις 08:50. Ο ανωτέρω συνελήφθη και θα παραπεμφθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Αθηνών.


Θανάσιμο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 07:55 χθες, στη περιοχή Παρόρι - Βοιωτίας, όταν το υπ' αριθ. ΒΙΕ -9163 αγροτικό μάρκας MITSUBISHI, συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθ. ΥΟΒ - 7639 I.X.E. αυτοκίνητο μάρκας FIAT, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η Σουλτάνου Μαρία του Θεοδώρου 74 ετών. Επίσης ανασύρθηκε τραυματισμένος ο Σουλτάνος Θεόδωρος του Αθανασίου ετών 73.Στην επιχείρηση ανάσυρσης των εγκλωβισμένων από το αυτοκίνητο έλαβε μέρος ένα όχημα με πέντε πυροσβέστες από την Π.Υ. Λιβαδειάς.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες στις 20:30, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Εγλυκάδος 72 στην Πάτρα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας είχε εγκλωβιστεί, λόγω των πυκνών καπνών ο Μπαρμπούτης Γεώργιος 45 ετών, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τους 11 πυροσβέστες που έφτασαν στον τόπο του συμβάντος με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.