Επιστροφή

ΔΤ 342, 05/02/2002, 08:50, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:05, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε καμπίνες του φορτηγού πλοίου ΄΄ΑLMAR΄΄ υπό σημαία Κορέας, στην περιοχή Νέος Μώλος Δραπετσώνας, στον Πειραιά. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν οχτώ πυροσβεστικά οχήματα με 30 Πυροσβέστες καθώς και το πυροσβεστικό πλοιάριο ΄΄Καραβασίλης΄΄. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 04:30 μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών ενώ για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Πειραιώς.

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (φιαλίδια υγραερίου, εύφλεκτο υγρό), στις 02:50, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 64 - Νεάπολη Αθηνών σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα άνευ αριθμού κυκλοφορίας μάρκας ΄΄MERSEDES΄΄ στην Έκθεση Αυτοκινήτων με την επωνυμία ΄΄Μητρόπουλος΄΄. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος η Υπηρεσία μας επενέβη με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι Πυροσβέστες, ενώ για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:25, σε εργοστάσιο ζωοτροφών, ιδιοκτησίας Παυλή Δέσποινας, στην οδό Ναυμαχίας Έλλης, στην περιοχή Καρατεπέ Μυτιλήνης. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 25 Πυροσβέστες ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ευτυχώς σώος ανασύρθηκε στις 19:30 χθες, ο Κοσμάς Λάμπρος, 38 ετών, όταν το υπ΄αρίθμ. ΝΑΚ-7799 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας και κατέπεσε σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή Παραλίμνη Ιωάννινων, Θέση Βοτανικός. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμετείχαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε Πυροσβέστες.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 23:35 χθες, ο Μακροκεφαλίδης Θρασύβουλος, 60 ετών, στην αγροτική περιοχή Κολχίδας, του Νομού Κιλκίς. Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από τον υπ΄αρίθμ. ΑΜ-58242 γεωργικό του ελκυστήρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Στην προσπάθεια ανάσυρσης συμμετείχαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε Πυροσβέστες.