Επιστροφή

ΔΤ 343, 06/02/2002, 08:50, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε ο Μίχος Λάζαρος του Δημητρίου 29 ετών, στις 15:00, από τον Εδεσσαίο ποταμό, στην Πλατειά Ηρώων, στην Έδεσσα. Για την ανάσυρση του άτυχου άνδρα, στο σημείο έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τέσσερις Πυροσβέστες

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (εύφλεκτο υγρό), στις 22:35, επί της οδού Καποδιστρίου 26, στην Λαμία, στην εξώπορτα του διαμερίσματος, του Δήμου Κωνσταντίνου, στον τρίτο όροφο, τετραώροφης πολυκατοικίας. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος η Υπηρεσία μας επενέβη με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι Πυροσβέστες, ενώ για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (εύφλεκτο υγρό), στις 21:00, επί της οδού Ναυαρίνου 11, στα Εξάρχεια, στο υπ' αριθμ. ΥΧΥ-1291 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας ΄΄MERCEDES΄΄. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος η Υπηρεσία μας επενέβη με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι Πυροσβέστες, ενώ για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Εμπρησμός από πρόθεση πραγματοποιήθηκε, στις 01:25, στο υπ. αριθ. ΥΒΡ-6423 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην συμβολή των οδών Αχιλλέως και Ανδρομάχης, στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να προκληθεί σχεδόν ολοσχερής καταστροφή του οχήματος. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και εννέα Πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.