Επιστροφή

ΔΤ 346, 10/02/2002, 00:30, Συμβάντα

Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε, στις 10:00 χθες, ο εργάτης, Χατζησσαβίδης Ανδρέας του Γεωργίου, 69 ετών, όταν από άγνωστη αιτία, κατέπεσε σε υπόγειο 2όροφης νεοαναγειρόμενης οικοδομής, όπου εκτελούσε εργασίες, στην οδό Αθανασίου Αστερίου 19Α, στην πόλη της Κατερίνης. Για τον απεγκλωβισμό του άνδρα επελήφθει ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις Πυροσβέστες από την Π.Υ. Κατερίνης. Ο τραυματισθείσας παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Στις φλόγες τυλίχτηκε, στις 15:55 χθες, ταβέρνα, ιδιοκτησίας Στάμου Παναγιώτη, στην περιοχή Λαϊκής, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Για την κατάσβεσή της, έσπευσαν στην περιοχή δύο πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα τεσσάρων Πυροσβεστών, οι οποίοι έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά στις 19:00. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:00 χθες, σε δασική έκταση, στην θέση Κομπονάδα - Αλεξάνδρες, στα Κύθηρα. Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε απόκρημνη και δύσβατη περιοχή ενώ για την αντιμετώπιση της λαμβάνουν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα με οχτώ Πυροσβέστες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάσυρσης, ατόμου από γκρεμό, αγνώστων στοιχείων, στην θαλάσσια περιοχή Αφιώνας, Δήμου Αγίου Γεωργίου, στην Κέρκυρα. Λόγω του δύσβατου της περιοχής δεν υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης από την στεριά και η επιχείρηση ανάσυρσης πραγματοποιείται από τη θάλασσα με την συνδρομή πλωτού σκάφους από το Λιμενικό Σώμα.