Επιστροφή

ΔΤ 346a, 10/02/2002, 13:20, Συμβάντα

Δυστυχώς νεκρή ανασύρθηκε, στις 01:00, η Γραμμένου Μαργαρίτα του Νικολάου, 17 ετών, μετά από πτώση σε γκρεμό ύψους 50 μέτρων περίπου, στην θαλάσσια περιοχή Αφιώνας, του Δήμου Αγίου Γεωργίου, στην Κέρκυρα. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος 10 Πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, καθώς επίσης και ένα ιδιόκτητο πλωτό σκάφος. Για τα αιτία διεξάγεται ερευνά.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 01:15, στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Χανίων-Κίσσαμου. Το ατύχημα συνέβη όταν τα δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΝΚ-3090 και ΧΝΗ-5361, συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, ο Μερτύκας Γεώργιος του Ιωάννη 23 ετών και ο Μωραϊτάκης Κωνσταντίνος του Αντώνιου 23 ετών επίσης. Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων, έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα με επτά Πυροσβέστες.

Σε εμπρησμό από πρόθεση οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 02:50, στα υπ. αριθμ. ΗΚΚ-849 και ΗΡΑ-333 δίκυκλα, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε πιλοτή επί της οδού Λουκά Πετράκη 5, στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να προκληθεί σχεδόν ολοσχερής καταστροφή των δικύκλων. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος η Υπηρεσία μας επενέβη με δύο πυροσβεστικά οχήματα και πέντε Πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:17, στην συμβολή των οδών Επιφανούς και Γαριβάλδη, στην περιοχή του Φιλοπάππου, στα υπ' αριθμ. ΥΒΖ-8142 και ΥΕΕ-4993 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται σε εμπρησμό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ Πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Σε εμπρησμό από πρόθεση οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στο υπ' αριθμ. ΑΒΗ-368 δίκυκλο, στις 04:32, στην οδό Αμοργού 20, στην Πλατειά Κολιάτσου, στην Αθήνα. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος έλαβαν μέρος ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις Πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Κατασβεστικέ πλήρως η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στις 19:00 χθες, σε δασική έκταση, στην θέση Κομπονάδα - Αλεξάνδρες, στα Κύθηρα. Από την πυρκαγιά κάηκαν, περίπου 100 στρέμματα θαμνώδους έκτασης. Η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε απόκρημνη και δύσβατη περιοχή ενώ για την αντιμετώπιση της έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα με οχτώ Πυροσβέστες.