Επιστροφή

ΔΤ 351a, 16/02/2002, 23:45, Συμβάντα

Αίσια κατάληξη είχε ευτυχώς η πτώση της Καζαντζή Ελένης του Αναστασίου, 78 ετών, στην οδό Αχιλοπούλου - Περραιβού στο Βόλο, όταν στις 12:00 έπεσε σε πηγάδι βάθους δέκα μέτρων. Η γυναίκα ανασύρθηκε σώα μετά από διασωστική επιχείρηση, στην οποία έλαβαν μέρος τρία πυροσβεστικά οχήματα με 9 Πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου.

Νεκρός ανασύρθηκε περί Ω/15:30 ο Σιμιτζόγλου Γεώργιος του Ιωάννου ετών 59, όταν κατέρρευσε τοιχίο δίπλα στο όποιο εργαζόταν σε ισόγειο λιθόκτιστο κτίριο στην οδό Γερβασίου Γρεβενών 210 στη Νίκαια. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του συμμετείχαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με 20 Πυροσβέστες, εκ των οποίων εννέα της 1ης Ε.Μ.Α. Κ., καθώς και δύο διασωστικοί σκύλοι με τους συνοδούς τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περί τις 18:00 στην περιοχή Βαλεντιάνικα Κυθήρων σε έκταση χαμηλής βλάστησης. Για την κατάσβεση της επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα με 12 Πυροσβέστες. Στην περιοχή επικρατούν ισχυρότατοι άνεμοι.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:00, σε υποκατάστημα της τράπεζας Εurobank, στην συμβολή των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής 95-97 στα Εξάρχεια. Οι ζημιές ανέρχονται περίπου στα 294 Ευρώ. Του συμβάντος επιλήφθηκαν εννέα Πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Επιχείρηση για τον εντοπισμό του Νυδριώτη Αθανασίου του Ευαγγέλου, ετών 67 βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 21:15, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας με την συμμετοχή δύο πυροσβεστικών οχημάτων και τεσσάρων Πυροσβεστών.