Επιστροφή

ΔΤ 352, 17/02/2002, 09:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε, σήμερα το πρωί στις 06:00, από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΥΜΗ 4632, ο Παπαθανασίου Σπύρος του Γρηγορίου, ετών 45, κάτοικος Πρέβεζας. Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και κατόπιν ανατροπής του στο οδόστρωμα έπεσε στη θάλασσα. Το ατύχημα συνέβη στην δημοτική οδό Πρέβεζας - Αγίου Θωμά, στην περιοχή Βαθύ Πρέβεζας. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος ένα όχημα με τέσσερις Πυροσβέστες.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 07:12 σήμερα το πρωί, σε container, το οποίο βρίσκονταν στην Γερμανική Σκάλα Περάματος. Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και αντιμετώπισαν την πυρκαγιά γρήγορα, ολοκληρώνοντας την κατάσβεσή της στις 07:35, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασής της. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τρία πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα δέκα πυροσβεστών.

Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται από τις 07:30 σήμερα το πρωί, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, και περί Ω:18:00, στην περιοχή Χώρα Κυθήρων, σε θαμνώδη έκταση. Στη περιοχή παραμένουν δύο πυροσβεστικά οχήματα με δέκα Πυροσβέστες.

Συνεχίζεται και σήμερα η επιχείρηση για τον εντοπισμό του Νυδριώτη Αθανασίου του Ευάγγελου, ετών 67, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας. Η εξαφάνισή του αναφέρθηκε στην Υπηρεσία μας στις 21:15 χθες το βράδυ, ενώ στις έρευνες για την ανεύρεσή του λαμβάνουν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε Πυροσβέστες κι ένας διασωστικός σκύλος