Επιστροφή

ΔΤ 353, 19/02/2002, 08:30, Συμβάντα

Πνιγμένος ανασύρθηκε, στις 20:10 χθες, ο Sadicu Eduart του Kimal, αλβανικής καταγωγής, 19 ετών, όταν από άγνωστο λόγο κατέπεσε σε πηγάδι, στην περιοχή Στρογγυλάδες του Δ.Δ. Ροδίτσας του νομού Φθιώτιδος. Στην προσπάθεια ανάσυρσής του έλαβαν μέρος τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ Πυροσβέστες.

Από το πρώτο φως της ημέρας, έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του Δημακόπουλου Νικόλαου, ετών 60, στο χωριό Γούμερο του νομού Ηλείας. Ο ηλικιωμένος άνδρας εξαφανίστηκε από το πρωί τις 16-02-2002. Για την ανεύρεση του ατόμου, η Υπηρεσία μας λαμβάνει μέρος με ένα όχημα και τρεις Πυροσβέστες καθώς επίσης και με ομάδα δύο ατόμων της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. με δύο διασωστικούς σκυλούς.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στο νυκτερινό κέντρο διασκεδάσεως με την επωνυμία << ZOOM >>, από άγνωστη αιτία, στις 05:12 σήμερα, στην οδό Μιχαλακοπούλου 88 στην Αθήνα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με 16 Πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα, προτού αυτή πάρει μεγάλες διαστάσεις. Για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας