Επιστροφή

ΔΤ 355, 21/02/2002, 09:15, Συμβάντα

Σε εμπρησμό, με χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 02:50, στα γραφεία φιλάθλων της Α.Ε.Κ., που βρίσκονται στο υπόγειο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Σερρών 4, στον Κορυδαλλό. Η πυρκαγιά ετέθη γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Για την κατάσβεση στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε Πυροσβέστες, ενώ για τα πλήρη αίτια διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Άκαρπες, μέχρι στιγμής, απέβησαν οι έρευνες για την ανεύρεση του Σοφιανόπουλου Χρήστου, 56 ετών, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της 18-02-2002 στην περιοχή του Μοναστηρίου της Καισαριανής. Στην έρευνα έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε Πυροσβέστες, καθώς και ομάδα πέντε ατόμων από την 1η Ε.Μ.Α.Κ. με ένα διασωστικό σκύλο.

Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό της 70χρονης Χριστοδουλάκη Μαρίας, η οποία αγνοείται από χθες το απόγευμα στο χωριό Σκουτελώνα Κισσάμου της Κρήτης. Οι έρευνες προσανατολίζονται στην παραλία του χωριού, όπου εθεάθη για τελευταία φορά η αγνοούμενη. Στην επιχείρηση ανεύρεσής της παίρνουν μέρος ένα όχημα με πέντε Πυροσβέστες της τοπικής Υπηρεσίας.

Νεκρός ανασύρθηκε χθες, στις 21:30, ο ινδικής καταγωγής εργάτης Χωμ Ραζ, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, καταπλακώθηκε από τοίχο, ο οποίος υποχώρησε παρασύροντας μεγάλες ποσότητες σιτηρών, που εγκλώβισαν τον άτυχο εργάτη. Το ατύχημα συνέβη στο Μεγάλο Ιβύδριο Φαρσάλων. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες της, Π.Υ Φαρσάλων.

Πνιγμένος ανασύρθηκε χθες στις 13.50, άνδρας περίπου 75 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη περιοχή Νέα παραλία της Θεσσαλονίκης (Ναυτικός Όμιλος). Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες από την τοπική Υπηρεσία, ενώ για τα αίτια του θανάτου διενεργείται ανάκριση από το Λιμενικό Σώμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:40 εχθές σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ιδιοκτησίας "ΥΙΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο.Ε" στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 15, στην Κατερίνη. Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησε από το πατάρι, προφανώς από σπινθήρα που δημιουργήθηκε εξαιτίας εργασιών ηλεκτροσυγκόλλησης. Για την κατάσβεση της έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στις 15:30, αποτρέποντας την επέκταση της ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.