Επιστροφή

ΔΤ 356a, 22/02/2002, 23:45, Συμβάντα

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Καλλιόπη Τσεκίδου, 42 ετών, στις 14:15, στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην οδό Αισχύλου 25, στην Θεσσαλονίκη. Η Καλλιόπη Τσεκίδου άνοιξε την στρόφιγγα φιάλης υγραερίου και με την χρήση αναπτήρα δημιουργήθηκε έκρηξη, από την οποία είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί μερικά εγκαύματα. Στη συνέχεια στην προσπάθεια αποτροπής της, από τον αδελφό της, πήδηξε από το μπαλκόνι, τρίτου ορόφου, και έπεσε σε υπόστεγο, στο ύψος του δευτέρου ορόφου. Ανασύρθηκε από τους Πυροσβέστες και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για μεταφορά της στο νοσοκομείο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ Πυροσβέστες.

Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε, στις 16:30, Τσιγαλίδης Δημήτριος του Αναστάσιου, από φρεάτιο ύψους τριών μέτρων, εντός του εργοστασίου της Ελληνικής Υφαντουργίας, στο 3ο χλμ της Ε.Ο. Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Γιαννιτσών. Ο άτυχος εργάτης κατά την διάρκεια εργασίας του σε φρεάτιο βιολογικού καθαρισμού, έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε εντός του φρεατίου. Για την ανάσυρση του ατόμου, στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις Πυροσβέστες και εν συνεχεία παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 19:10, στο 29ο χλμ της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Επανωμής, όταν το υπ' αριθμ. ΝΑΝ-6171 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε στο πίσω μέρος του υπ' αριθμ. ΝΕΚ-1037 μπετονιέρα. Από την πρόσκρουση, νεκρός απεγκλωβίστηκε ο Χατζηγιάννης Κωνσταντίνος 69 ετών. Για τον απεγκλωβισμό του ατόμου στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι Πυροσβέστες.