Επιστροφή

ΔΤ 360, 27/02/2002, 08:45, Συμβάντα

Στις φλόγες τυλίχθηκε ισόγεια κατοικία, ιδιοκτησίας της Στογιάννη Φωτούλας, στην οδό Θεωρίας 4-6 στην Πλάκα χθες και περί Ω:19:10. Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ξεκίνησε από ανάφλεξη σόμπας πετρελαίου. Στον τόπο του συμβάντος έφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο, αποτρέποντας έτσι τον κίνδυνο επέκτασής της σε παρακείμενες κατοικίες. Για τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα, ιδιοκτησίας Χατζηλαμπρινού Σταυρούλας, στην οδό Λήμνου 7 στην Αγία Βαρβάρα στις 01:31 τα ξημερώματα. Στο σημείο έφθασαν άμεσα πέντε οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες, οι οποίοι κατάσβεσαν την πυρκαγιά, χωρίς αυτή να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Μέσα από το διαμέρισμα ανασύρθηκε με εγκαύματα ο Σεπελάς Βλαδίμηρος, 50 ετών, ο οποίος διεκομίσθει στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της Λαμπρόγιαννη Αναστασίας, 80 ετών, η οποία αγνοείται από τις 25-02-2002, στην περιοχή Βαίτσα, του Δήμου Έλους Δ.Δ Γουβών στο νομό Σπάρτης. Στην επιχείρηση ανεύρεσης της παίρνουν μέρος δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες καθώς και δύο άτομα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. με δύο διασωστικούς σκύλους.