Επιστροφή

ΔΤ 364b, 02/03/2002, 23:00, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 12:00 σήμερα, στο 13ο χιλ. της Επαρχιακής Οδού Θηβών - Χαλκίδος, όταν το υπ. αριθ. ΧΑΗ - 5023 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, εξετράπη για άγνω-στους λόγους της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυμα-τιστεί θανάσιμα, ο οδηγός του αυτοκινήτου Τσιλιγαιρίδης Ευάγγελος του Ανδρέα. Για τον απεγκλωβισμό του έλαβαν μέρος ένα πυροσβεστικό όχημα με πέντε πυροσβέστες από την Π.Υ. Θηβών.
Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία σήμερα στις 15:30 σε παρκετοβιομηχανία στα Γρεβενά. Η πυρκαγιά λόγω της φύσης των εύφλεκτων υλι-κών πήρε γρήγορα διαστάσεις καίγοντας ξυλεία που βρίσκονταν αποθηκευμένη σε χώρο έ-κτασης 1.500 τ.μ περίπου. Για την κατάσβεση της κινητοποιήθηκαν άμεσα δέκα οχήματα με τριάντα πυροσβέστες που παραμένουν στο τόπο του συμβάντος για την αποκάθαρση και την επαγρύπνηση του χώρου.
Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στις 14:35 στη κοινότητα Διστράτου Ν. Ιωαννίνων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση με μαύρη πεύκη και λόγω των ισχυρών ανέμων και της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσαν στην περιοχή πήρε γρήγορα διαστάσεις. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς λαμβάνουν μέρος επτά οχή-ματα με δεκαπέντε πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα δώδεκα ατόμων.