Επιστροφή

ΔΤ 366, 04/03/2002, 10:40, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε, στις 05:50 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 17:50 στην Αγ. Ελεούσα, στο Δή-μο Ερινέου, του νομού Αχαΐας. Η πυρκαγιά, που ήταν σε χαράδρα, κατέκαψε πουρνάρια, σε έκταση 200 στρεμμάτων. Στην επιχείρηση κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος οκτώ οχήματα με 15 πυροσβέστες και δύο εθε-λοντές.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06:20 στις 3/3/2002, στο μηχανοστάσιο του οχημα-ταγωγού πλοίου "Millennium Express", καθώς έπλεε βόρεια των νήσων Στροφάδων, στο Ιόνιο. Η πυρκα-γιά έχει μεταδοθεί από το χώρο του μηχανοστασίου στα υπερκείμενα καταστρώματα και έχει πάρει ανεξέλε-γκτες διαστάσεις. Στη κατάσβεση της πυρκαγιάς παίρνει μέρος το Π/Π Πετράκης με δέκα πυροσβέστες.
Σε εμπρησμό (διαβροχή με εύφλεκτο υγρό) οφείλεται πυρκαγιά που ξέσπασε περί Ω/22:11 χθες στην οδό Τσουκαλά 4, στον Αγ. Δημήτριο, στην υπ' αρίθμ. ΖΖΗ-340 Ι.Χ.Ε. μοτοσικλέτα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε πυροσβέστες. Για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας
Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε οδηγός αγνώστων στοιχείων από το υπ' αρίθμ. ΧΒ-8514 Ι.Χ. φορτηγό στις Ω/05:42, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στην οδό Πειραιώς 354 στο Μοσχάτο. Για τον απεγκλωβισμό του κινητοποιήθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.