Επιστροφή

ΔΤ 368, 06/03/2002, 00:30, Συμβάντα

Ακαριαίο θάνατο βρήκε χθες και περί Ω:14:20 ο εργάτης Παπαδογιωργάκης Χαράλαμπος του Γεωργίου ετών 46, στον Άγιο Ρωμανό του Δήμου Επισκοπής Ηρακλείου. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη, κατά την εκτέλεση έργων οδοποιίας, όταν οδοστρωτήρας που εργαζόταν στο σημείο, για άγνωστους λόγους τον καταπλάκωσε. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε αμέσως ένα όχημα με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν το πτώμα του άτυχου εργάτη, του οποίου σημειωτέον είχε καταπλακωθεί το κεφάλι του.

Τραγικό θάνατο βρήκε η Καραδήμα Αλεξάνδρα, ετών 90, στις 17:00 χθες, ενώ προσπαθούσε να κάψει ξερά χόρτα στο αγρόκτημα της στο Μυρόφυλλο Τρικάλων. Δυστυχώς, η πυρκαγιά ξέφυγε από τον έλεγχό της και επεκτάθηκε στα ρούχα της άτυχης ηλικιωμένης, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου, όπου λίγο μετά εξέπνευσε. Στον τόπο του μοιραίου δυστυχήματος έφτασε και ένα όχημα της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρεις πυροσβέστες, που δεν χρειάστηκε όμως να επέμβει, αφού η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της. Για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης διεξάγεται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

Το Πυροσβεστικό Σώμα για πρώτη φορά τιμά σε ειδική εκδήλωση τους Υπαρχηγούς και Αρχιπύραρχους, που αποστρατεύτηκαν πρόσφατα από τις τάξεις του, μετά από πολυετή ευδόκιμη υπηρεσία. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2002 και ώρα 10.00, στην αίθουσα του ΣΕΚΥΠΣ, Ριζαρείου 1 και Μικράς Ασίας, στο Χαλάνδρι, παρουσία της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.