Επιστροφή

ΔΤ 378, 17/03/2002, 13:00, Συμβάντα

Σώος ανασύρθηκε, στις 08:50 σήμερα, ο David McCabe του John ετών 48, από πηγάδι βάθους 10 μέτρων στην περιοχή Αγνός- Καρουσάδων του Δήμου Εσπεριών της Κέρκυρας. Σύμφωνα με ομολογία του ιδίου είχε πέσει στο πηγάδι από τις 03:00 τα ξημερώματα, όμως έγινε αντιληπτός από περιοίκους στις 07:55, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Υπηρεσία μας. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του έλαβαν μέρος δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας ειδικά διασωστικά εργαλεία, απεγκλώβισαν από το πηγάδι τον άνδρα και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Kαλλιού Χρήστου, ετών 77, ο οποίος εξαφανίστηκε στην περιοχή Ζαγοράς-Πουρί, του Δήμου Ζαγοράς, του Νομού Μαγνησίας. Ο ηλικιωμένος αγνοείται από την 11η Μαρτίου και παρουσιάζει μικρή νοητική στέρηση. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου το μεσημέρι, από τον Δήμαρχο Ζαγοράς και αμέσως έσπευσε προς αναζήτηση του ηλικιωμένου, με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, καθώς και δύο διασωστικούς σκύλους με τέσσερις συνοδούς της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. Στις έρευνες παίρνουν μέρος επίσης, ομάδα υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις πεζοναυτών καθώς και ομάδες ιδιωτών.

Απανθρακωμένος βρέθηκε, στις 03:00, ο Γεωργόπουλος Νικόλαος του Δημητρίου 86 ετών, στο σπίτι του στην οδό Μενεστέους 15 στην Πάτρα. Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις προήλθε από θερμάστρα υγραερίου, η οποία βρισκόταν εντός του δωματίου όπου κοιμόταν ο άτυχος ηλικιωμένος, κι επεκτάθηκε στα κλινοσκεπάσματα προκαλώντας τον θάνατό του. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου από τους οικείους του, οι οποίοι ανέσυραν απανθρακωμένο το πτώμα του ηλικιωμένου και το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου θα διεξαχθεί νεκροψία. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της τοπικής Υπηρεσίας.

Νεκρός ανασύρθηκε από το υπ'αριθ. ΥΟΙ-4253 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας LADA, ο Ρούτσης Νικόλαος ετών 35, στις 06:10 σήμερα, στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Ασπροχώματος-Πύλου του Νομού Μεσσηνίας. Ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, το οποίο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε χαντάκι με νερό. Η Υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με δύο οχήματα και έξι Πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν το νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά του σε Νοσοκομείο.

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 09:00 σήμερα, από το υπ'αριθ. ΥΥΡ-3101 Ι.Χ.Ε. μάρκας Renault, ο Κουτσογιάννης Χρήστος του Σωτηρίου 24 ετών, στο 16ο χλμ της Εθνικής οδού Ιωαννίνων - Αθηνών. Ο άτυχος νέος, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρακείμενο κράσπεδο. Η Υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με δύο οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν το νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.