Επιστροφή

ΔΤ 379, 18/03/2002, 11:45, Συμβάντα

Τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρήκε ο Μπούτρης Τάκης 20 ετών,στις 05:00 σήμερα, στην επαρχιακή οδό Μαυρολίμνης - Αλεποχωρίου, στην περιοχή Βαμβακιές στα Μέγαρα. Ο άτυχος νεαρός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες προκαλώντας το θάνατο στον ένα επιβαίνοντα, σοβαρά τραύματα και εγκαύματα στον Λειβαδά Μιχαήλ 22 ετών, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες: α) Καρμάν Ηλίας, β) Στεργιοπούλου Νατάσσα και γ) Κώνστας αγνώστων λοιπών στοιχείων, 20 ετών και οι τρεις. Άμεσα έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος τρία οχήματα της Υπηρεσίας μας με επτά Πυροσβέστες οι οποίοι και απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους άτυχους νέους και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά τους σε Νοσοκομείο.

Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό δέκα ορειβατών που αγνοούνται στην ορεινή περιοχή "Ακρινού-Κατάφυτου" της Δράμας σε υψόμετρο 1500 μέτρων περίπου. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 23:20 χθες και αμέσως συγκροτήθηκε, από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, ομάδα πέντε πυροσβεστών η οποία έσπευσε προς ανεύρεσή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ορειβάτες είναι καλά στην υγεία τους, αλλά έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και δε γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκονται. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από το πρώτο φώς της ημέρας, με δύο οχήματα και επτά Πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες , για τον εντοπισμό του Kαλλιού Χρήστου, ετών 77, ο οποίος εξαφανίστηκε στην περιοχή Ζαγοράς-Πουρί, του Δήμου Ζαγοράς, του Νομού Μαγνησίας. Ο ηλικιωμένος αγνοείται από την 11η Μαρτίου και παρουσιάζει μικρή νοητική στέρηση. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, καθώς και τέσσερις πυροσβέστες από τη 2η Ε.Μ.Α.Κ. με δύο διασωστικούς σκύλους. Η επιχείρηση ανεύρεσης σταμάτησε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.