Επιστροφή

ΔΤ 380, 19/03/2002, 11:15, Συμβάντα

Τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες, βρήκε ο Σαβέλης Δημήτριος του Κων/νου, ετών 63, στις 04:30 σήμερα, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπ' αριθμ. ΥΚΡ 4483 Ι.Χ.Ε. αυτοκiνητο του, μάρκας TOYOTA, στο 27ο χιλ. της Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, του Δήμου Αγίου Αθανασίου. Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και εν συνεχεία τυλίχθηκε στις φλόγες.Toυ συμβάντος επελήφθησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με δέκα πυροσβέστες οι οποίοι αφού περιόρισαν αρχικά την πυρκαγιά, απεγκλώβισαν στη συνέχεια απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, για την μεταφορά του στο Π.Γ.Ν Παπανικολάου. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της τοπικής Υπηρεσίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:50 σήμερα, σε κοινοτικό γραφείο της τοπικής οργάνωσης Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) της πεδιάδας Μόρνου, στο Δ/Δ Μανάγουλης του Δήμου Ευπαλίου, στο νομό Φωκίδος.Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επελήφθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν σύντομα την πυρκαγιά υπό έλεγχο, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασης της σε παρακείμενα γραφεία. Για τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της τοπικής Υπηρεσίας.

Σε εμπρησμό από αγνώστους με χρήση εύλεκτου υγρού οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:40 σήμερα, στον εξωτερικό χώρο γραφείου, που ανήκει στο Δικαστικό Επιμελητή Χρήστο Τσιαμπούρη, στην οδό Πειραιώς 10, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν τρία οχήματα με δέκα πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Σε εμπρησμό από αγνώστους με χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μοτοσυκλέτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενη ισόγεια κατοικία, στις 04:35 σήμερα, στην οδό Δρακούλη 17, στο Νέο Κόσμο. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η μηχανή μεγάλου κυβισμού αγνώστων στοιχείων και προκλήθηκαν μικρές ζημιές στό ισόγειο διαμέρισμα ιδιοκτησίας Χαραλάμπους Γεωργίου, ενώ μικρές ζημιές προκλήθηκαν επίσης, στα σκούτερ ΖΑΒ 504 μάρκας HONDA και ΟΗ 165 VESPA που ήταν σταθμεύμενα πλησίον της κατοικίας. Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας μας.