Επιστροφή

ΔΤ 381, 20/03/2002, 23:55, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 09:35 σήμερα, ο Αρβανίτης Πέτρος 54 ετών, στο Καρλόβασι της Σάμου. Ο άτυχος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από αυτό, ενώ εκτελούσε χωματουργικές εργασίες σε ρέμα βάθους 30 μέτρων. Η Υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με δύο οχήματα και τέσσερις Πυροσβέστες, οι οποίοι με χρήση ειδικού φορείου και σχοινιών ανέσυραν την σωρό του και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο, για τη διακομιδή της στο Κ.Υ. Καρλοβασίου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 17:25 σήμερα, στο κέντρο διασκέδασης "RIVOLI" στην παραλία Γυθείου. Το κέντρο ιδιοκτησίας Λιακάκου Θεόδωρου το οποίο ενοικίαζε ο Μανιατάκος Χρήστος υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα με 11 Πυροσβέστες. Για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Έρευνες ξεκίνησαν απόψε, για την ανεύρεση του Δαπόντη Μιχαήλ ετών 70, ο οποίος εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Δ/Δ Σκοτεινό, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου Κρήτης. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 21:00 και αμέσως έσπευσε προς αναζήτηση του εξαφανισμένου ατόμου με δύο ομάδες τεσσάρων Πυροσβεστών και δύο πυροσβεστικών οχημάτων, της τοπικής πυροσβεστικής Υπηρεσίες.