Επιστροφή

ΔΤ 383a, 22/03/2002, 23:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 08:32 σήμερα, σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο διπλοκατοικίας, επί της οδού Ηροδότου 31 στη Νέα Ερυθραία. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημίες στο διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν γρήγορα την πυρκαγιά, πριν αυτή πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Τραγικό θάνατο βρήκε, στις 10:55 σήμερα, ο Καλαμπούρδας Παναγιώτης του Κων/νου 70ετών, οδηγός του υπ' αριθ. ΙΕ 8457 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, μάρκας PEUGEOT, στη παραλιακή οδό Κάντιας-Ιρίων, στο Ναύπλιο. Ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε, σε μια διασταύρωση του δρόμου, με το Ι.Χ. φορτηγό με αριθμό κυκλοφορίας ΧΥ 5456, μάρκας MERCEDES, με οδηγό τον Γκιόλα Ιωάννη του Αντωνίου. Από την σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά στο επιβατηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του και να τραυματιστεί η σύζυγος του Βενετία Καλαμπούρδα 65 ετών. Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων και την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο του Ρίο ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ναυπλίου.

Νεκρή ανασύρθηκε στις 16:30 σήμερα, η Κουτούπη Αφροδίτη, μετά από πτώση της στον ακάλυπτο χώρο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, στην οδό Κουσίδη 83 στον Δήμο Ζωγράφου. Στην επιχείρηση ανάσυρσης έλαβαν μέρος τρία πυροσβεστικά οχήματα με 11 πυροσβέστες.