Επιστροφή

ΔΤ 392a, 31/03/2002, 23:55, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σήμερα στις 16:50 σε βιοτεχνία επεξεργασίας δερμάτων ( Βυρσοδεψείο), ιδιοκτησίας Αράπογλου Ιωάννη, στο Τέρμα της 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν πέντε οχήματα με δεκατρείς πυροσβέστες, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά και έτσι αποσοβήθηκε κάθε κίνδυνος επέκτασης τους. Για τα αίτια τους πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της τοπικής Υπηρεσίας.

O τραυματισμός τεσσάρων ατόμων ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος, στις 13:35 σήμερα στη περιοχή Κίτσι Κορωπίου. Το ατύχημα προκλήθηκε από μετωπική σύγκρουση των υπ. αριθ. ΥΥΥ-8726 και ΖΗΑ-6337 Ι.Χ.Ε αυτοκινήτων. Η υπηρεσία μας επενέβη στο τόπο του συμβάντος με ένα πυρ/κό όχημα και με τρεις πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων τους: 1) Αθανάσιο Πολίτη 43 ετών, 2) Χρήστο Γκολέμη 60 ετών, 3) Παπαδοπούλου Παναγιώτα 18 ετών και 4) Σκαράκη Παρασκευή 23 ετών. Τους τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους σε Νοσοκομείο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:04 σήμερα σε βιοτεχνία υφασμάτων, ιδιοκτησίας Πετρόπουλου Γεώργιου, στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1 στα Άνω Μελίσσια. Η πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο χώρο, περιορίστηκε μόνο στην αποθήκη της βιοτεχνίας χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της υπηρεσίας μας. Για την κατασβεσή της πήραν μέρος τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με έντεκα πυροσβέστες, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.