Επιστροφή

ΔΤ 394a, 02/04/2002, 17:45,Συμβάντα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Γαβράς Παύλος του Σάββα, 33 ετών, κάτοικος Χαιδευτού Καβάλας, στις 05:55 σήμερα, στον αγροτικό δρόμο μεταξύ Νέας Καρυάς και Χαιδευτού της επαρχίας Νέστου του Νομού Καβάλας. Ο άτυχος νέος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του υπ' αριθμόν ΚΒΚ 1451 Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μάρκας TOYOTA COROLLA το οποίο οδηγούσε, εξετράπη του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δένδρα και να προκληθεί πυρκαγιά. Οι τρεις πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος με ένα πυροσβεστικό όχημα, κατέσβεσαν την πυρκαγιά και ανέσυραν απανθρακωμένο τον οδηγό.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 09:15 σήμερα, ο Παπαδόπουλος Κυριάκος του Δημητρίου, 42 ετών, στο Δήμο Κλείτου Κοζάνης, από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν ο άτυχος άνδρας για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του υπ' αριθμόν ΚΖΗ 6832 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, μάρκας VOLKSWAGEN BORA και συγκρούστηκε μετωπικά με τον υπ' αριθμόν ΑΜ 55193 γεωργικό ελκυστήρα που οδηγούσε ο Σισμανίδης Δημήτριος του Ευσταθίου. Η Υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με ένα πυροσβεστικό όχημα και τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν το νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Βαριά τραυματισμένος ανασύρθηκε στις 12:15 σήμερα, ο Συμεωνίδης Γεώργιος 40 ετών, από το υπ' αριθμ. ΥΟΙ 8798 Δ.Χ. φορτηγό μάρκας Mercedes, το οποίο οδηγούσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας από κακή λειτουργία των φρένων, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και στη συνέχεια εξετράπη του οδοστρώματος. Το βαρύ φορτίο του οχήματος (αμμοχάλικο) συνέθλιψε την καμπίνα, τραυματίζοντάς τον οδηγό βαριά. Οι δέκα πυροσβέστες που έφθασαν αμέσως στον τόπο του ατυχήματος με τρία διασωστικά οχήματα απεγκλώβισαν τον τραυματία και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την άμεση διακομιδή του στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:35 σήμερα, σε πενταόροφο σταθμό αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας στους Αμπελόκηπους. Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο υπ'αριθμόν ΥΚΒ 3390 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας FIAT UNO, ιδιοκτησίας Βαρβέρη Νικολάου, το οποίο βρικόταν εντός του σταθμού, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων που απαρτίζονταν από έξι οχήματα με είκοσι άνδρες, περιορίστηκε και δεν απείλησε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Με εγκαύματα στο πρόσωπο, τα άνω άκρα και το στήθος, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Άρτας, η Στεργίου Σοφία του Ιωάννη, 81 ετών. Η άτυχη ηλικιωμένη τραυματίστηκε εξ' αιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 13:10 σήμερα από άγνωστη αιτία στην οικία της, στην οδό Μονής Σέλτσου 6, στο κέντρο της Άρτας. Εξ' αιτίας της σοβαρής κατάστασής της, η εγκαυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τζιπ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας, παρουσία ιατρού που τυχαία παρευρισκόταν στο συμβάν. Οι έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με δύο πυροσβεστικά οχήματα, κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να διασώσουν τη γυναίκα και να κατασβέσουν την πυρκαγιά, πριν αυτή απειλήσει παρακείμενα κτίρια. Για να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας.

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:45 σήμερα, από άγνωστη αιτία, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, ιδιοκτησίας Ελένης Στεφανάτου στην οδό Νικοπόλεως 16-18, στην πλατεία Κολιάτσου. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, ενώ με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο Πολωνός εργάτης Μπογκτάν Βοσνάι, ο οποίος εκτελούσε εργασίες μέσα στο διαμέρισμα. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.