Επιστροφή

ΔΤ 397, 05/04/2002, 13:30, Συμβάντα

O τραυματισμός τριών ατόμων ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος, στις 00:10 σήμερα στο 169ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών Πατρών στο Αίγιο. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ. αριθ. ΥΒΚ-9779 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Η υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με ένα όχημα και τρεις πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων τους: Χαϊκάλη Νικόλαο του Παύλου 20 ετών, Ανδριώτη Ιωάννα του Σπυρίδωνα 20 ετών και Βασιλόπουλο Νικόλαο του Γεωργίου 27 ετών. Τους τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή τους στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Αιγίου.

Σε εμπρησμό από πρόθεση οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 02:52 σήμερα σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (Α.Τ.Μ.) της τράπεζας ΕUROBANK-ΕΡΓΑΣΙΑΣ, στην οδό Βεϊκου 42 στο Γαλάτσι. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από εμπρηστικό μηχανισμό (φιαλίδια υγραερίου). Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά και έτσι αποσοβήθηκε κάθε κίνδυνος επέκτασης της. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 10:35, στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, όταν το υπ' αρίθμ. ΥΝ 6946 λεωφορείο του Ο.Α.Σ.Α., για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του παρασύροντας τρία άτομα. Ένας άνδρας και μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ σοβαρά τραυματισμένη μία γυναίκα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή της σε Νοσοκομείο. Η Υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας ειδικά διασωστικά εργαλεία και γερανό ανύψωσης απεγκλώβισαν τα άτομα.