Επιστροφή

ΔΤ 402, 10/04/2002, 10:30, Συμβάντα

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 23:20 χθες στο 25ο χλμ της Ε.Ο. Ηρακλείου-Χανίων. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθ. ΗΡΝ 2523 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας VOLKSWAGEN POLO, που οδηγούσε η Δασκαλάκη Αθηνά συγκρούστηκε με το υπ' αριθ. ΗΡΟ 7969 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES, με οδηγό τον Μαρή Γεώργιο του Κων/νου. Η υπηρεσία μας επενέβη στον τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, τραυματισμένους τους δύο οδηγούς και στη συνέχεια τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους στο ΠΕ.ΠΑ.Γ. Νοσοκομείο Ηρακλείου. Δυστυχώς λίγο αργότερα η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 23:55 χθες, στο 13ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων Κόνιτσας, όταν το υπ. αριθ. ΥΕΧ 9264 I.Χ.Ε αυτοκίνητο, από άγνωστη αιτία, παρεξέκλινε της πορείας του και ανετράπη. Τα τρία πυροσβεστικά οχήματα με τους οκτώ πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, με την χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, ανέσυραν νεκρό το συνοδηγό του Ι.Χ.Ε., αγνώστων στοιχείων, ενώ τραυματισμένο απεγκλώβισαν το Ναστούλη Χρήστο , οδηγό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σε εμπρησμό με τη χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 03:42 σήμερα, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΒΑ 4139 μάρκας TOYOTA SUPRA το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Μουστοξύδη και Παράσχου, στο Πεδίον του Άρεως. Πλησίον του αυτοκινήτου, βρισκόταν σταθμευμένο επίσης το υπ' αριθμ. ΥΗΜ 5374 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας CITROEN XSARA, το οποίο από την πυρκαγιά υπέστη μικρές ζημιές στο εξωτερικό του μέρος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.