Επιστροφή

ΔΤ 402b, 10/04/2002, 23:30, Συμβάντα

Ολοσχερώς καταστράφηκε εξοχική κατοικία 65τ.μ., ιδιοκτησίας Παπαδοπούλου Παναγιώτας, στο τρίτο λιμανάκι της Κερατέας στη συνοικία Δασκαλειό, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 07:00 σήμερα. Του συμβάντος επιλήφθηκαν 12 πυροσβέστες, με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας, αφού οι πυροσβέστες που έφθασαν στον τόπο του συμβάντος βρήκαν παραβιασμένη την είσοδο της κατοικίας, γεγονός που δημιουργεί υποψίες για πιθανή προηγηθείσα κλοπή.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:57 σήμερα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, ιδιοκτησίας Δελαβικούρα Δέσποινας, στην οδό Παυσίλυπου 12 στη Ν. Κηφισιά. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από το κλιματιστικό του διαμερίσματος, κατασβέστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι στην προσπάθειά τους αυτή έπαθαν ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:00 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο 3ο Λύκειο Αγρινίου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην είσοδο της βιβλιοθήκης του σχολείου κι ευτυχώς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Στον τόπο του συμβάντος έφθασαν αμέσως δύο υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 5 πυροσβεστών, οι οποίοι σύντομα κατέσβεσαν την πυρκαγιά κι έτσι αποσοβήθηκε κάθε κίνδυνος επέκτασής της στο υπόλοιπο κτίριο. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.