Επιστροφή

ΔΤ 405, 13/04/2002, 10:00, Συμβάντα

Σοβαρά Συμβάντα

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί στο 20ο χιλ. της Ε.Ο. Αγ. Νικολάου - Ηρακλείου στην Κρήτη, όταν το υπ' αριθμ. ΑΝΒ 5505 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ STARLET, που οδηγούσε ο Σέργης Αλέξανδρος 25 ετών, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. ΑΝΕ 5574 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας HΟNDA CIVIC που οδηγούσε η Σγουρού Ελένη 34 ετών. Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ενώ απεγκλωβίστηκε βαριά τραυματισμένη η οδηγός του δεύτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, από τους πέντε πυροσβέστες και τα δύο πυροσβεστικά οχήματα της Π.Υ. Αγ.Νικολάου που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, οι οποίοι και παρέδωσαν τον άτυχο νέο και την τραυματία στο Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους στο Γ.Ν. Αγ. Νικολάου.

Βαριά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε στις 03:55 σήμερα, ο Αμίτσης Γαβριήλ του Κων/νου, από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε, στη γέφυρα Ροσινιόλ στο Περιστέρι. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν ο άτυχος άνδρας λόγω υπερβολικής ταχύτητας έχασε τον έλεγχο του υπ' αριθ. ΥΖΥ 8660 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου του, μάρκας HΟNDA CIVIC, προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα και στη συνέχεια σε κολώνα, καταλήγοντας στο αντίθετο ρεύμα. Η Υπηρεσία μας μετέβη στο συμβάν με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι πυροσβέστες, οι οποίοι με χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων ανέσυραν νεκρή την συνοδηγό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου αγνώστων στοιχείων και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή της στο ΚΑΤ. Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου είχε ήδη παραληφθεί από το Ε.Κ.Α.Β. πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου.

Με ελαφρά εγκαύματα στα άνω άκρα κατέληξε για τον Μεταξά Αθανάσιο 22 ετών η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Αδμήτου 14 στην Πλ. Αττικής στις 06:00 σήμερα. Στο συμβάν, που για την Υπηρεσία μας ήταν προ αφίξεως, μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι παρέδωσαν τον τραυματία στο Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.