Επιστροφή

ΔΤ 409b, 17/04/2002, 23:50, Συμβάντα

Σοβαρά συμβάντα

Νεκρός βρέθηκε τελικά σήμερα, στις 10:45, ο αγνοούμενος Τέντας Αχιλλέας, 58 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν τέσσερις μήνες στην περιοχή Καστράκι του Δήμου Αλμυρού Βόλου. Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ μετά από υπόδειξη της συζύγου του, σε πηγάδι βάθους 6,5 μ. μέσα σε ένα τσουβάλι, καλυμμένο με μπάζα. Για την ανάσυρση του πτώματος βοήθησαν και οκτώ πυροσβέστες από την Π.Υ. Βόλου που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα. Το πτώμα στη συνέχεια παρεδόθη στους δύο ιατροδικαστές για τα περαιτέρω.
Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 10:40 σήμερα, στο Δ/Δ Αγίου Νικολάου του Δήμου Ναυπάκτου. Ο Καραολής Θωμάς, που οδηγούσε το υπ. αριθ. ΕΚΒ 9505 φορτηγό αυτοκίνητο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 15μ. Στο τόπο του ατυχήματος έσπευσαν προς βοήθεια δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι και ανέσυραν το πτώμα του νέου άνδρα και το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 14:00 σήμερα στην οδό Πανεπιστημίου στα Ιωάννινα, εξαιτίας πλαγιομετωπικής σύγκρουσης του υπ. αριθ. ΑΤΑ 1466 Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, με το υπ. αριθ. ΙΝΗ 2713 φορτηγό αυτοκίνητο. Από το πρώτο όχημα ανασύρθηκε νεκρή η Παπαχριστάκη Ανθούλα, επιβάτης του Ι.Χ, ενώ οι υπόλοιπoι επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου. Στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες που έφτασαν στο τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα από την Π.Υ. Ιωαννίνων, οι οποίοι και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διώροφη μονοκατοικία στο Δ/Δ Γαρδίκι, του Δημου Πασσαρώνα, σήμερα το απόγευμα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν πέντε οχήματα με δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο ισόγειο κι έτσι αποσοβήθηκε κάθε κίνδυνος επέκτασης της. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν διάφορα έπιπλα, ο ηλεκτρικός εξοπλισμός της οικίας και είδη ρουχισμού. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Π.Υ. Ιωαννίνων, ενώ οι ζημιές ανέρχονται στο ποσό των 15.000.000 δρχ.