Επιστροφή

ΔΤ 417, 25/04/2002, 10:00, Συμβάντα

Σε εμπρησμό από βόμβα μολότοφ, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 01:45 σήμερα, σε έκθεση αυτοκινήτων, στην οδό Θησέως και Σόλωνος στην Καλλιθέα. Από την πυρκαγιά το υπ' αριθμ. ΥΙΒ 2934 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μάρκας BMW και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας BMW 520, άνευ αριθμού, υπέστησαν ζημιές στο εξωτερικό τους μέρος, ενώ υλικές ζημιές (θραύση τζαμιών) υπέστησαν άλλα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα μάρκας BMW, άνευ αριθμού κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι ζημιές ανέρχονται στο ποσό των 15.000 € συνολικά. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό από άγνωστα άτομα, με χρήση εύφλεκτου υγρού, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 00:49 σήμερα, σε καφέ-μπαρ στην θέση ''Καρυτσά'' Ασπροπύργου. Για την κατάσβεσή της έσπευσε στον τόπο του συμβάντος ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ελευσίνας.

Σε εμπρησμό σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στο υπ' αριθμ. ΥΝΕ 170 μοτοποδήλατο στις 03:59 σήμερα, στην οδό Ευδόξου 10 στον Ν. Κόσμο. Από την πυρκαγιά το μοτοποδήλατο έπαθε μικρές υλικές ζημιές, ενώ για την κατάσβεσή της έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε στις 03:10 σήμερα, στο 3ο χιλ. της Ε.Ο Κοζάνης - Θεσσαλονίκης, όταν ο οδηγός του υπ' αριθ. ΗΜΒ 8995 Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου μάρκας FIAT TEMBRA, Ιωσηφίδης Χρήστος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένη νταλίκα. Στο τόπο του ατυχήματος έσπευσε ένα όχημα της υπηρεσίας μας με τρείς πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον οδηγό και στη συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.