Επιστροφή

ΔΤ 421, 29/04/2002, 08:15, Συμβάντα

Σε εμπρησμό με χρήση εύφλεκτου υγρού, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 03:43 σήμερα, σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με αριθμούς κυκλοφορίας ΥΚ 9046 μάρκας FIAT, ιδιοκτησίας Γοργορίνη Νικόλαου και ΥΟΜ 3400 μάρκας AUDI, τα οποία ήταν σταθμευμένα στη οδό Γιαννιτσών 3, στο Αιγάλεω. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες, ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:50 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Σόλωνος 30 στο Αιγάλεω. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε αμέσως στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΥΟΤ 9297 μάρκας FIAT PUNTO, ιδιοκτησίας Μπεκιάρη Γεώργιου, και σε δίκυκλη μοτοσικλέτα άγνωστου ιδιοκτήτη, τα οποία ήταν σταθμευμένα πλησίον του κάδου. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η μοτοσικλέτα, ενώ μικρές ζημιές προκλήθηκαν στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Συνεχίζονται οι έρευνες, οι οποίες διεξάγονται στον ποταμό Αξιό, κοντά στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, για την ανεύρεση του Boris Pogorelov του Anatoli, ετών 42, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος αγνοείται από τη 12:30 της 26/04/2002. Στις έρευνες παίρνουν μέρος τρεις ειδικά εκπαιδευμένοι αυτοδύτες της Ε.Μ.Α.Κ. με μία διασωστική λέμβο κι ένα πυροσβεστικό όχημα. Οι έρευνες διεξάγονται κατά μήκος του ποταμού καθώς και στην γύρω περιοχή.