Επιστροφή

ΔΤ 425, 03/05/2002, 10:30, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 03:40 σήμερα, στην συμβολή των οδών Ηλιουπόλεως και Ελευθερωτών, στον Υμηττό, όταν το υπ'αριθμ. ΥΧΡ 8263 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA STARLET, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος του υπ'αριθμ. YEY 2560 Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μάρκας CITROEN, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δεύτερο όχημα και να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του. Τα τρία πυροσβεστικά οχήματα με τους 14 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, με την χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, ανέσυραν τον οδηγό νεκρό του δεύτερου αυτοκινήτου, αγνώστων στοιχείων και στην συνέχεια τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο.

Σε εμπρησμό με χρήση εύφλεκτου υγρού, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στην υπ' αριθμ. ΥΧΗ 253 μηχανή μεγάλου κυβισμού στις 04:23 σήμερα, στην συμβολή των οδών Λαγουμιτζή και Ευρυδάμαντος, στο Ν. Κόσμο. Από την πυρκαγιά η μηχανή έπαθε μικρές υλικές ζημιές. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 05:10 σήμερα, στο 30ο χλμ της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου στην Ρόδο. Το τραγικό ατύχημα συνέβη το υπ' αριθμό ΡΟΗ 2600 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας BMW, από άγνωστη αιτία, παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι με την χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τον Δράκο Βασίλειο του Γεωργίου, 21 ετών και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, νεκρούς. Στην συνέχεια αφού ανέσυραν τους νεκρούς από τον γκρεμό τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους σε Νοσοκομείο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες συνεχίζονται οι έρευνες που ξεκίνησαν χθες, για την ανεύρεση της Καλάρα Σταμάτας 83 ετών, η οποία εξαφανίστηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Κλένες του Νομού Κορινθίας. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 14:15 χθες και αμέσως έσπευσε προς αναζήτηση του εξαφανισμένου ατόμου με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες από την Π.Υ. Κορίνθου, καθώς επίσης με ένα διασωστικό σκύλο και με δύο πυροσβέστες από την 1η Ε.Μ.Α.Κ.