Επιστροφή

ΔΤ 427, 05/05/2002, 01:30, Συμβάντα

Σοβαρά Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 13:30 χθες, στο υπ' αριθ. Ε.Α.18946 όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, μετά από ανατροπή του, στη θέση Άγιος Κωνσταντίνος της Εθνικής Οδού Πύλου - Καλαμάτας. Η φωτιά από το όχημα μεταδόθηκε σε παρακείμενα δέντρα, χωρίς όμως να πάρει έκταση, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν σώοι από το φλεγόμενο όχημα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ για τα πλήρη αίτια διεξάγεται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε, στις 13:50 χθες, σε δασική περιοχή του Δ/Δ Πορτής του Δήμου Μουζακίου στο Νομό Καρδίτσας, ο Παρασκευάς Κοσμάς του Ιωάννη, ετών 27, μετά από πτώση του ανεμόπτερου στο οποίο επέβαινε. Στην επιχείρηση διάσωσής του έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα της Π.Υ. Μουζακίου.

Νεκροί ανασύρθηκαν, στις 14:50, από τα συντρίμμια του υπ'αριθ. ΝΙΕ 8393 Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μάρκας PEUGEOT 106, όπου επέβαιναν ο Βίγκλης Λάμπρος του Δημητρίου, ετών 47 και η Βίγκλη Κυριακούλα σύζυγος Δημητρίου, ετών 73. Το ατύχημα συνέβη στο 7ο χλμ της Ε.Ο. Μακρακώμης - Λαμίας, όταν ο οδηγός, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εξετράπη του οδοστρώματος και προσέκρουσε σε δέντρο. Στην επιχείρηση έλαβαν έσπευσε ένα όχημα με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν νεκρούς τους δύο επιβαίνοντες.

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε στις 17:27, στην οδό Πειραιώς στο ύψος του Ρουφ, όταν το υπ' αριθ. ΕΑ 5197 I.Χ.Ε αυτοκίνητο, μάρκας MERCEDES , παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα. Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι με την χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων, ανέσυραν τραυματισμένο τον οδηγό του Ι.Χ.Ε., Παναγιώτου Γεώργιο, ετών 35. Ο τραυματισμένος οδηγός, στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την μεταφορά του σε Νοσοκομείο.